"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Campus Örnsköldsvik

Information om campus Örnsköldsvik

Universitetshusets öppettider

Entrédörren är öppen vardagar mellan 07.30 - 16.00. På helgerna är Universitetshuset låst. Med passerkort kommer du in alla dagar mellan 06.30 -24.00.

Studentservice

Receptionen är vanligtvis bemannad måndag - fredag 8.00-11.30 och 12.30-16.00.

Passerkort – Umu-kortet

Med Umu-kortet får du tillträde till Universitetshuset alla dagar kl. 6.30-24.00. Umu-kortet behövs för inpassering i alla universitetets lokaler. För frågor och hjälp med Umu-kortet, vänd dig till Infocenter.

Kopior/utskrifter

Skrivare/kopiator finns placerad på plan 5. Du använder ditt Umu-kort för att identifiera dig vid skrivare när du vill skriva ut och kopiera. 

Studentpentry

Studentpentry med mikrovågsugnar och kylskåp finns på plan 4.

Biblioteket

Om du har frågor som rör dina studier kan du vända dig till Arkenbibliotekets övre plan Studerande Biblioteken Örnsköldsvik.

Studentparkering

Du som är högskole- och universitetsstudent och bor i Örnsköldsvik kan ansöka om parkeringskort, mot uppvisande av studieintyg.
Mer information om studentparkering i Örnsköldsvik.

Studenthälsa

Som student vid Umeå universitet campus Örnsköldsvik har du tillgång till de tjänster som erbjuds hos Studenthälsan i Umeå.

Studentpräst Daniel Gilberg nås på sms 070-366 25 45.

Boende

För att hyra en studentlägenhet kontakta Övikshem.
ÖviksHem

Kontakta oss

Ditt meddelande skickas till Infocenter, som vid behov vidarebefordrar det till någon som är mer insatt i det som din fråga gäller.

Universitetet är en myndighet. Meddelanden som du skickar här sparas och blir en allmän handling. Läs på umu.se/gdpr om hur vi hanterar personuppgifter. 

Senast uppdaterad: 2022-09-12