Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Campus Örnsköldsvik

Information om campus Örnsköldsvik

Universitetshusets öppettider

Entrédörren är öppen vardagar mellan 07.30 - 17.00. På helgerna är Universitetshuset låst. Med passerkort kommer du in alla dagar mellan 06.30 -24.00.

Studentservice

Receptionen är bemannad 8.00-11.30 och 12.30-16.00. Här kan ni få hjälp av hustekniker Åke Byström med Umu-kort/passerkort och utskrifter, login till datorerna samt övriga husservice- och datorfrågor.

Studieadministratörer på institutionen för Omvårdnad, Sjuksköterskeprogrammet och Röntgensjuksköterskeprogrammet (grundnivå) är Hanna Fransson, Elin Kemi och Camilla Rosendal

Övriga programstudenter kan vända sig till studieadministratör Lena Johansson som har sin arbetsplats i receptionen.

Passerkort – Umu-kortet

Med Umu-kortet får du tillträde till Universitetshuset alla dagar kl 06.30-24.00. För frågor och hjälp med Umu-kortet, vänd dig till servicecenter.

Kopior/utskrifter

Skrivare/kopiator finns placerad på plan 5. Du använder ditt Umu-kort för att identifiera dig vid skrivare när du vill skriva ut och kopiera. 

Studentpentry

Studentpentry med mikrovågsugnar, kylskåp och kaffeautomat finns på plan 4.

Studentbiblioteket

Studentbiblioteket finns på entréplan mitt emot Arkenbiblioteket. Bemannade öppettider: måndag - fredag kl. 10.00-14.00.
Telefon: 0660- 787 77
E-post: studentbiblioteket@ornskoldsvik.se.

Studentparkering

Som studerande i Örnsköldsvik erbjuds högskole- och universitetsstudenter att köpa parkeringstillstånd.

Kontakta: Övik Parkering, Örnsköldsviks kommun, 0660-26 62 62
Mer information om studentparkering i Örnsköldsvik

Studenthälsa

Som student vid Umeå universitet campus Örnsköldsvik har du tillgång till de tjänster som erbjuds hos Studenthälsan i Umeå.

Studentpräst

Studentpräst är Karin Sivertsson.

Jag finns till för studenter och anställda på Umeå Universitet campus Örnsköldsvik, men även studenter bosatta i Öviksområdet som pluggar på distans eller pendlar till Umeå. Du är välkommen att ta kontakt med mig för samtal oavsett vem du är, vad du har för syn på livet och tron. Vi samtalar om det som är viktigt för dig. Jag har tystnadsplikt och inga journaler förs.

E-post: karin.sivertsson@svenskakyrkan.se
Telefon: 0660- 26 64 04, mobil och sms: 070 698 64 04

Boende

För att hyra en studentlägenhet kontakta Övikshem.

ÖviksHem

Det finns även privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i och utanför staden.

Örnsköldsviks kommuns privata hyresvärdar

Kontaktformulär

Ditt meddelande skickas till Infocenter, som vid behov vidarebefordrar det till någon som är mer insatt i det som din fråga gäller.

Universitetet är en myndighet. Meddelanden som du skickar här sparas och blir en allmän handling. Läs på umu.se/gdpr om hur vi hanterar personuppgifter.