Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 1 juli 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Användarforskning för interaktionsdesign

Du är antagen till kursen Användarforskning för interaktionsdesign, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra samt hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst!

Så här börjar du

Om kursen

 • Om kursen

  Kursen fokuserar på hur organisationer kan hantera sina digitala omvandlingsprocesser för att dra nytta av digitalisering. Kursen introducerar och analyserar hur digital transformation manifesteras i förbättringar av organisationernas produkter, tjänster, processer och strukturer. Kursen fokuserar på de olika aspekterna av digital teknik och hur organisationer kan utnyttja dessa aspekter i sina innovationsprocesser. Kursen utforskar centrala begrepp inom digital transformationsforskning och relaterar dem till bredare digitaliseringsutmaningar och möjligheter. Kursen ger både teoretiska och praktiska perspektiv på digital transformation.

  Undervisningen ges huvudsakligen i form av föreläsningar, seminarier, workshops och handledning i samband med självinstruktion och vid obligatoriska datorlaboratorier eller andra uppdrag. Vissa delar av kursen kan kräva obligatorisk närvaro. Undervisningen kan göras på engelska. Alla nödvändiga datorprogram som används av eleverna på egen hand introduceras och underhålls under kursen. Några hjälpmedel ges när du använder dessa applikationer. God kunskap vid utförande av skriftliga presentationer och engelska är viktigt för att kunna slutföra kursen. Under kursen kommer studenten att ha tillgång till flera av avdelningarna datorlaboratorier, dygnet runt, utom när dessa har bokats för andra kurser.

  Fäll ihop
 • Kontaktinformation

  studentsupport@informatik.umu.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)