Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Att tillämpa kognitiv lingvistik i främmandepråksundervisning

Välkommen till kursen!

Så här börjar du

Om kursen

 • Kursens upplägg

  Undervisningen på den här kursen bedrivs helt via lärplattformen Moodle (www.moodle.umu.se/). Du loggar in med ditt användarkonto.
  På lärplattformen hittar du det du behöver för kursen, som till exempel kursöversikt, instruktioner för övningar, examinationsuppgifter och meddelanden från läraren.
  På lärplattformen publiceras också de obligatoriska uppgifter som ska göras under kursens gång.

  Fäll ihop
 • Kontaktpersoner

  Kursansvarig lärare: Marlene Johansson Falck

  Studieadministratör: Vera Holmberg, vera.holmberg@umu.se

  Fäll ihop
 • Hälsning från Humsek

  HumSek hälsar dig välkommen till dina studier!
  HumSek är en sektion i Umeå studentkår, för dig som studerar humaniora vid Umeå universitet. Vi vet att det är mycket information att ta in i början av en ny termin och att många förväntningar sätts på dig som student, men glöm inte bort dig själv. Om du någonsin känner dig orättvist behandlad, eller att något under din utbildning hade kunnat vara bättre, kontakta oss eller vårt studentombud.
  Det är vårt uppdrag att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Umeå universitet. HumSek företräder dig som student och därför är dina åsikter viktiga för oss.
  Vi på HumSek vill att din studietid ska bli så givande och lärorik som möjligt, och arbetar därför aktivt för att erbjuda alla våra medlemmar aktiviteter som kan tillföra något extra. Dessa kan vara allt från studiesociala arrangemang till föreläsningar.
  Hoppas du kommer att trivas hos oss!
  Ordförande Humsek: ordfhumsek@umeastudentkar.se
  Studentombud Humsek: utbevhumsek@umeastudentkar.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)