Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Byggnadsmekanik 2

Välkommen till kursen Byggnadsmekanik 2 hösten 2022!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Du som uppfyller förkunskapskraven kan själv registrera dig på kursen via dina sidor i webben för Umeå unviersitet. Självregistreringen öppnar i samband med kursstart. Saknar du någon förkunskap ska du kontakta studievägledare.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  1 november 2022

  Tid: 13.00

  Plats: TA303, Teknikhuset, Umeå universitet

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Teori och projekt förmedlas i samband med föreläsningar. På kursens lärplattform i Canvas kommer föreläsningsanteckningar, räkneuppgifter, några med lösningsförslag och information om projekt. Teori examineras via salstentamen och projekt examineras muntligt i grupp och med skriftlig inlämning i Canvas.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)