Hoppa direkt till innehållet
printicon

Design, innovation och ledning

  • Antal högskolepoäng 15 hp
  • Nivå Avancerad nivå
  • Starttid Hösttermin 2017

Om kursen

Kursen fördjupar studenternas förståelse om relationer mellan design, innovation och ledning. Kursens fokus ligger på att självständigt identifiera, formulera och värdera innovativa processer där designorienterade principer och praktiker tillämpas. Detta görs med utgångspunkt i aktuell forskning inom design, innovation och ledning. Kursen ger även studenten möjlighet att utveckla en grund för fortsatt yrkesverksamhet inom området.

Anmälan och behörighet

Design, innovation och ledning, 15 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Hösttermin 2017 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

Hösttermin 2017, vecka 44

Slutar

Vecka 2, 2018

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Engelska

Studieform

Dagtid, 100%

Behörighetskrav

För tillträde till kursen krävs 90 hp i informatik, eller datavetenskap, eller kognitionsvetenskap eller motsvarande. Dessutom krävs En A och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (om kursen ges på svenska).

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp) Sökande inom vissa program vid Umeå universitet har platsgaranti till denna kurs. Antalet platser för fristående kurs kan därför bli begränsat.

Anmälningskod

UMU-27215

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 18 april 2017. Du kan inte längre anmäla dig.

Studieavgifter

Anmälnings- och studieavgifter krävs för dig som inte har medborgarskap i EU, EES-länderna eller Schweiz. Läs mer på antagning.se

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen

Kursen ges av
Institutionen för informatik