Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 27 mars 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Drycker och måltidshantverk 3

  • Antal högskolepoäng 7 hp
  • Nivå Grundnivå fortsättningskurs
  • Starttid Vårtermin 2020

Om kursen

Kursen syftar till att den studerande ska ytterligare fördjupa sin muntliga och skriftliga förmåga. Den studerande skall också förvärva fördjupade kunskaper om odling, tillverkning och förädling av olika alkoholhaltiga drycker. Kursen behandlar serveringshantverket och vidareutvecklar studentens kunskap och förmåga att arbeta med moderna och klassiska tekniker.

Anmälan och behörighet

Drycker och måltidshantverk 3, 7 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Vårtermin 2020 Visa tillfällen för efterkommande termin

Startar

17 februari 2020

Slutar

22 mars 2020

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 100%

Behörighetskrav

För tillträde till kursen krävs lägst betyget godkänt på kurserna Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp och Måltids- och restaurangvetenskap 3, 15 hp eller motsvarande.
 

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)

Anmälningskod

UMU-29509

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 15 oktober 2019. Du kan göra en sen anmälan via Antagning.se.

Studieavgifter

Anmälnings- och studieavgifter krävs för dig som inte har medborgarskap i EU, EES-länderna eller Schweiz. Läs mer på antagning.se

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)