"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Drycker och mat i kombination

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

I denna kurs går vi igenom olika perspektiv på måltidsdrycker. Kursen tar avstamp i de teoretiska principerna kring grundsmaker och vilka aspekter som är viktiga att förhålla sig till när dryck och mat kombineras. Kursen innehåller även övningar där exempelvis lätta friska viner med hög syra provas tillsammans med grundsmakerna beska, syra, sälta, sötma och umami. Relationen mellan mat och dryck utforskas och hur kombinationen påverkar måltidsupplevelsen.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Simon Gustafsson