Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Ekologi och energi i planeringen

Jag vill önska dig välkommen till kursen Ekologi och energi i planeringen, 15 hp. Jag som skriver heter Tord Andersson och är kursansvarig och lärare på kursen. Kursen ges av institutionen för Ekologi, miljö och geovetenskap vid Umeå universitet. Jag ser fram emot en intressant, givande och utvecklande kurs för er alla. Har du frågor eller funderingar kontakta mig, tord.andersson@umu.se eller studievägledaren, maria.svensson01@umu.se.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 22 augusti och 5 september. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se information under "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 29 augusti

  Tid: 13:00

  Fäll ihop

Om kursen

 • Litteratur

  Gulliksson Håkan, Holmgren Ulf:
  Hållbar utveckling : livskvalitet, beteende och teknik
  2021, Studentlitteratur AB, 443 s, ISBN: 9789144151458

  Artiklar och rapporter tillkommer, tillhandahålls via institutionen.

  Fäll ihop
 • Lärplattformen Canvas

  Information och kursmaterial som är riktad direkt till kursdeltagare finns i lärplattformen, Canvas. Studenter som är registrerade på en kurs har access till kursens Canvassida.

  Logga in

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)