Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 17 september 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Evidensbaserad fysioterapi

Välkommen till kursen "Evidensbaserad fysioterapi" 7,5 hp på Institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering, enheten för fysioterapi vid Umeå universitet! I det här dokumentet får du veta vad du måste göra och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Kontakta oss gärna om du har frågor, se kontaktformulär nedan! Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Om du har blivit antagen och vill ha din plats eller vill stå kvar som reserv behöver du inte svara på det andra antagningsbeskedet. Men, är du inte längre intresserad av din studieplats är det viktigt att du lämnar återbud så att en reserv kan få den. Återbud gör du enklast på Mina sidor på Antagning.se. Är den möjligheten stängd går det bra att lämna återbud på Studentwebben (logga in med Umu-id) eller kontakta ansvarig institution.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du tackat jag till din plats, måste du registrera dig på kursen. Du registrerar dig via studentwebben innan kursstart. Webbregistreringen öppnar 18 mars och stänger vid kursstart 25 mars. Det är viktigt att du registrerar dig under den perioden, annars förlorar du din plats.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto Umu-id, se information längre ner i brevet. Om du efter urval 2 inte vill behålla din plats på kursen ska du gå in på Antagning.se och tacka nej till kursen, så kan platsen erbjudas dem i reservlistan.

  En manual för hur webbregistreringen går till, hittar du på www.student.umu.se/registrering.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

Om kursen

 • Kursens upplägg

  Kursen är nätbaserad med två dagars sammankomst på Campus vid start och en examination på distans i slutet av kursen. Det innebär att du bedriver det mesta av studierna på egen hand med stöd från lärare, och för att hitta kursmaterial via läroplattformen Cambro. För att komma in på lärplattformen loggar du in med ditt UmU-id.

  Kursen samläses med studenter från institutionen för Omvårdnad samt avdelningen för Arbetsterapi.

   

  Fäll ihop
 • Campusträffar

  Onsdag 25 mars: kl 10.15 - 17.00
  Torsdag 26 mars: kl 08.30 – 17.00

  Kursen examineras tisdag 2 juni kl 08.30 - 17.00 distans (genom att använda E-mötestjänsten Zoom).

  Fäll ihop
 • Övrig information

  Kursansvarig för kursen:
  Erik Rosendahl/Professor
  090-786 9137
  Se även kontaktformulär längre ner på sidan!

  Institutionsadministratör:
  Marie Blomqvist Larsson
  E-post: marie.blomqvist.larsson@umu.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)