Examensarbete för ämneslärarexamen - Idrott och hälsa
Välkommen till kursen! Kursen består av två delar Forskningsplanering 7,5hp samt Genomförande av forskningsuppgift samt utformning av vetenskaplig uppsats 22,5hp. Kursen pågår därför mellan 28 april - 4 juni samt 28 augusti - 30 november 2023. Läs instruktionerna nedan noggrant.
Kursen har självregistrering som sker via Studentwebben. Eftersom kursen har ett uppehåll under sommaren, behöver du registrera dig vi två tillfällen. De två modulerna har följande registeringsdatum:
Forskningsplanering 7,5hp: 24 april- 2 maj 2023
Denomförande av forskningsuppgift samt utformning av vetenskaplig uppsats 22,5hp: 21 augusti -29 augusti 2023
Om du inte kan registrera dig vid första tilfället kan du vara antagen med villkor. Är du osäker på om du är behörig eller vill meddela att du inväntar sent genomförda examinationer, kontakta oss genom kontaktformuläret nedan. Du behöver vara behörig för att påbörja kursen.
Umu-id är ditt användarkonto. Det behöver du för att kunna registrera dig på utbildningen. När du är ny student får du automatiskt ett Umu-id, men du måste själv aktivera det för att det ska fungera.
Umu-id kommer du behöva när du ska: • registrera dig på kurser • lämna in tentor, uppgifter eller se dina resultat • kolla din studentmejl • skaffa Umu-kort • använda datorer i datorsalar och universitetets wifi.
När du är på något av våra campus kommer du behöva ett Umu-kort. Umu-kortet är personligt och fungerar som passerkort, kopieringskort och lånekort. Allt i ett. För att få tillgång till kortet måste du själv ansöka om det.
Om du inte har pluggat hos oss tidigare kan det vara mycket att komma in i och hålla reda på. Välkommen till våra digitala föreläsningar 9-12 januari då vi guidar dig genom studiestarten. Tittar gör du var du vill, föreläsningarna ges i Zoom. Det här får du vet mer om:
Sök det pedagogiska stöd du har rätt till på direkten. Då är det fixat när terminen börjar och du bara vill komma i gång med utbildningen.
Du kan få stöd om du till exempel har dyslexi, adhd eller nedsatt syn. Beroende på dina behov finns olika typer av stöd. Vanligt är att en får anteckningsstöd, längre skrivtid eller anpassning av sitt kursmaterial. Målet är helt enkelt att göra det lättare för dig att plugga på lika villkor.
Infocenter, möjligen de bästa vi har. De hjälper dig genom de första veckorna som ny student. Kanske behöver du hjälp med ditt Umu-id, att hitta rätt i lokalerna eller snabbt stämma av med en studievägledare? Och skulle de inte ha ett svar direkt, så vet de var och hur de vägleder dig vidare.
Infocenter håller till i Universum, huset mitt på Campus Umeå. Det är bara att du hör av dig om något krånglar.