Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Fördjupade akademiska färdigheter II

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

Kursen syftar till fördjupade kunskaper om det akademiska skrivandets förutsättningar och processer med särskilt fokus på hur man inom samhällsvetenskaplig forskning rapporterar och kontextualiserar ett vetenskapligt projekt. Med utgångspunkt i det egna uppsatsprojektet kommer olika aspekter av forskningsprocessen behandlas som rör att kommunicera sina forskningsresultat med omgivande samhälle; att sammanfatta och utveckla den nya kunskapen samt att vidareutveckla forskningsområdet. Studenten kommer under kursen att arbeta med att översätta sina resultat till olika målgrupper/intressenter relaterade till det sociala arbetets praktik och forskarsamhället.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)