Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Fysioterapi - examensarbete

  • Antal högskolepoäng 30 hp
  • Nivå Avancerad nivå
  • Studieform Distans
  • Starttid Hösttermin 2022

Om kursen

Kursen syftar till att ge kursdeltagaren fördjupade kunskaper, att på ett självständigt och vetenskapligt sätt, planera och genomföra ett forskningsarbete i fysioterapi 30 hp. Ämnesområdet bestäms av kursdeltagaren i samråd med handledare. Presentation och försvar av egen uppsats och opposition på annan studerandes uppsats ingår också i kursen. Kursen ingår i Masterprogrammet i fysioterapi, men kan i mån av plats läsas som fristående kurs.

Anmälan och behörighet

Fysioterapi - examensarbete, 30 hp

Visa tillfällen för föregående termin Hösttermin 2022 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

29 augusti 2022

Slutar

4 juni 2023

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 50%, Distans

Antal obligatoriska träffar

4 st

Upplägg för distanskurs

Kursen är en distanskurs med fyra nätträffar.

Behörighetskrav

Univ: Kandidatexamen i sjukgymnastik/fysioterapi eller yrkesexamen om minst 180 högskolepoäng varav minst 15 hp är ett vetenskapligt arbete, eller motsvarande utländsk examen. Vidare krävs kurs i Fysioterapi - vetenskaplig teori och metod 15 hp på avancerad nivå eller motsvarande. Engelska och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier.

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp) Sökande inom vissa program vid Umeå universitet har platsgaranti till denna kurs. Antalet platser för fristående kurs kan därför bli begränsat.

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 74 200 kr. Total studieavgift: 74 200 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-35608

Anmälan

Du kan inte anmäla dig ännu. Anmälan öppnar 15 mars 2022 klockan 13:00. Sista anmälningsdag är den 19 april 2022.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Martin Björklund