Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 29 maj 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Idrott och hälsa II för gymnasieskolan

Varmt välkommen till Idrott och hälsa II för gymnasieskolan!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Den här kursen kräver självregistrering i Studentwebben. Registrering kan ENBART göras mellan dessa datum 26 augusti - 3 september 2019. Om du inte har registrerat dig senast den 3:e september förlorar du din plats på kursen. Länk till Studentwebben hittar du längre ned.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se instruktioner längre ned på sidan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  2 september 2019

  Tid: Se schema

  Scheman finns tillgängliga 4 veckor innan kursstart. Preliminära scheman kan komma tidigare, så håll utkik.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Campuskurs i Umeå

  Den här kursen utbildar dig för att undervisa i ämnet Idrott och hälsa på högstadiet och gymnasiet. Kursen ges på Campus i Umeå under höstterminen 2019. De flesta träffarna kommer att vara på IKSU Sport, som ligger i anslutning till Campus. Deltagare läser tillsammans med programstudenter.

  Under kursens gång använder en internetbaserad kursplattform som heter Cambro. Du hittar inloggningen till Cambro på följande sida: www.umu.se/student

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)