Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Idrottsnutrition

Du är antagen till kursen Idrottsnutrition 15 hp, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst!

Så här börjar du

 • 2. Registrera dig på kursen

  Det är du själv som ansvarar för att registrera dig på kursen.

  Det gör du genom att logga in på Studentwebben med ditt UmU-Id.
  Om du inte har något användarkonto (UmU-Id) så måste du ordna detta först. Hur du går tillväga kan du läsa här nedanför under rubriken "Ny vid Umeå universitet"

  Webbregistreringen är öppen mellan 28/8– 3/9

  Det är viktigt att du ser till att registrera dig i tid så du inte riskerar att förlora din plats på kursen eller få problem med CSN. Du kommer inte heller att kunna komma åt kurssajten i Cambro förrän du är registrerad.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 2 september

  Tid: 8:00

  Plats: Lärplattformen Cambro

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.
  Fäll ihop

Om kursen

 • Kursens upplägg!

  Vid kursstart, måndag 2/9, hittar du allt kursmaterial på kurswebben i Cambro. Där kommer det att finnas en studiehandledning med bl a stoppdatum för kursens obligatoriska uppgifter. Under den första veckan finns en obligatorisk gruppuppgift ”Metabol anpassning till aktivitet” vilken genomförs i Cambro.

  Träffar under Idrottsnutrition 15 hp

  Det här är en kurs med två träffar, varav en är obligatorisk. Du kommer alltså att läsa det mesta av kursen på egen hand, men har möjlighet att träffa lärare och kursare vid två tillfällen på plats i Umeå. Eftersom en av träffarna (den andra av de två) är obligatorisk betyder det att du måste vara med på den träffen för att kunna bli godkänd på kursen.

  Träff 1: vecka 38, 16-17 sept (start 10.00 på måndagen, slut 15.45 på tisdagen)
  Träff 2: vecka 2, 9-10 jan 2018 (start 13.00 på torsdagen, slut 16.45 på fredagen)

  Lokalen som vi möts i 16 sept är S313, Samhällsvetarhuset.

  På den första träffen kommer vi bland annat att praktiskt arbeta med att värdera och beräkna energiutgifter och analysera matintag. Detta inslag brukar vara mycket uppskattat inför det kommande projektarbetet. På den andra träffen redovisas och diskuteras projektarbeten varvat med föreläsningar av ledande experter inom idrottsnutrition.

  Tiden mellan träffarna hittar du allt du behöver för kursen på lärplattformen Cambro. Där kan du även kommunicera med dina kursare.

  Fäll ihop
 • Kontakta oss

  Ansvarig lärare:
  Anna Sjödin

  Studieadministratör:
  Marie Friman

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)