Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Kulturgeografi och urban teori

Du är antagen till vår kurs, kulturgeografi och urban teori, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen ,universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Alla studenter som deltar på första lektionen blir registrerade till kursen. Kan man ej deltaga då måste man kontakta kursansvarig/administratör och missar man det kan man bli av med sin plats . Ingen kan registrera sig i förväg.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  September 2

  Tid: 10.15

  Plats: S315

  Observera!  Finns en Välkomstträff redan 29augusti för er som börjar vår masterutbildning. VÄLKOMNA! 

  se nedan:10.30
  Kulturgeografi och urban teori
  Föreläsning
  Lärare: Håkan Appelblad
  Innehåll: Welcome to studies at the Department of Geography Room: S316 Håkan Appelblad, study counselor

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kulturgeografi och urban teori

  Kursen ger en introduktion till grundläggande begrepp och teorier inom kulturgeografi, urban teori och samhällsplanering, samt en tillämpning av dessa begrepp och teorier i praktisk samhällsplanering. Kursen fokuserar på generella planeringsutmaningar, såsom deltagande planering, hållbar utveckling, planeringens legitimitet och resultat. Under kursen läggs särskilt fokus på städers utveckling och specifika utmaningar.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)