Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 21 oktober 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Kulturslöjd - tradition, hantverk och nytänkande

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

Den här kursen är för dig som vill utforska ditt uttryck i, och genom slöjd. Vi utforskar olika slöjdtekniker i hårda och mjuka material såsom exempelvis täljning och tovning. Kursen innehåller ett utforskande, utvecklande och gestaltande av idéer med personligt uttryck. Kursen ställer krav på förmåga till självständigt arbete.
 
  • Uppdatering 2020-04-06
    Kursen Kulturslöjd vid Umeå Universitet kommer att ges helt på distans pga rådande omständigheter.
    Det betyder att Du som student måste kunna vara uppkopplad via programmet Zoom (gratis) med kamera och mikrofon (oftast har datorn inbyggd både kamera/mikrofon) i realtid vid vissa tillfällen under v.25, samt under redovisningsdagarna v.35. Du måste också ha möjlighet att arbeta med hantverk hemmavid under sommaren.

    Material/ verktyg
    Antingen kommer man att kunna köpa ett grundkit av oss eller så ordnar man material och verktyg själv: En utrustningslista kommer att komma ut en månad innan kursstart. Då kommer också ett erbjudande om att köpa ett grundkit via oss. Ett ca-pris på ett grundkit är 600:-

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)