Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Kvalitet, utvärdering och kunskapsbasering i socialt arbete

Du är antagen till Kvalitet, utvärdering och kunskapsbasering i socialt arbete, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i vår!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Om du har blivit antagen och vill ha din plats eller vill stå kvar som reserv behöver du inte svara på det andra antagningsbeskedet. Men, är du inte längre intresserad av din studieplats är det viktigt att du lämnar återbud så att en reserv kan få den. Återbud gör du enklast på Mina sidor på Antagning.se. Är den möjligheten stängd går det bra att lämna återbud på Studentwebben (logga in med Umu-id) eller kontakta ansvarig institution.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig via studentwebben innan kursstart. Det kan du göra från och med 200113 till och med 200130.

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se nedan för mer info.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

Om kursen

 • Cambro

  Lärplattformen Cambro

  För den här kursen använder vi lärplattformen Cambro. Där hittar du allt du behöver för kursen, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren. Det händer även att du ibland lämnar in dina uppgifter via lärplattformen.

  Du får tillgång till Cambro efter din registrering. Du loggar in via studentwebben.

  För att logga in på Cambro måste du ha en aktiverad användaridentitet, umu-id,
  se nedan under Aktivera användarkonto

  Fäll ihop
 • Kontaktpersoner

  Kursansvarig: Marek Perlinski

  marek.perlinski@umu.se

  Studievägledare: Helén Bergström

  helen.bergstrom@umu.se

   

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)