Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 4 juni 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Linjär algebra

Du är antagen till kursen Linjär algebra men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad, hur och när du måste göra dessa saker. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Om du har blivit antagen och vill ha din plats eller vill stå kvar som reserv behöver du inte svara på det andra antagningsbeskedet. Men, är du inte längre intresserad av din studieplats är det viktigt att du lämnar återbud så att en reserv kan få den. Återbud gör du enklast på Mina sidor på Antagning.se. Är den möjligheten stängd går det bra att lämna återbud på Studentwebben (logga in med Umu-id) eller kontakta ansvarig institution.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Du kan registrera dig själv på kursen via Studentportalen mellan den 18/3 och den 31/3, därefter sker registrering via institutionen. På webbplatsen www.student.umu.se/registrering finns en manual som beskriver hur den elektroniska registreringen går till. Om du inte kan registrera dig eller har villkor på kursen måste du kontakta institutionen. På antagningsbeskedet framgår det om du har blivit antagen med villkor.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  OBS! Schemat fastställs 4 veckor innan kursstart!

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kursens upplägg

  För den här kursen använder vi lärplattformen Cambro. Där hittar du allt du behöver för kursen, som till exempel schema, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren. Det är också på lärplattformen du lämnar in dina uppgifter.

  Fäll ihop
 • Övrig information

  Vid frågor angående registrering, schema och Cambro kan du vända dig till:

  Jennie Ohlsson
  Utbildningsadministratör
  Inst. för matematik och matematisk statistik
  090-786 71 41
  jennie.ohlsson@umu.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)