Engelskt namn: Food Safety
Denna kursplan gäller: 2022-01-03 och tillsvidare
Kurskod: 5MH149
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Miljö- och hälsoskydd: Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap
Beslutad av: Teknisk-naturvetenskapliga fakultetsnämnden, 2021-06-24
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
Thougaard Herluf, Varlund Verner, Møller Madsen René, Blücher Anna
2., uppdaterade och utök. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 414 s. :
ISBN: 9789144006567
Obligatorisk
Se bibliotekskatalogen Album
Litteratur enligt lärarens anvisningar tillkommer.
Aktuell lagstiftning: lagstiftning inom livsmedel och dricksvattenområdet
EMG - Ekologi, miljö och geovetenskap :
Obligatorisk