Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 17 september 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Magisteruppsats i etnologi

Du är antagen till nätkursen Magisteruppsats i etnologi, 15 hp, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i vår!

Så här börjar du

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Kursen är nätbaserad men har en obligatorisk träff. Kursen ges med 100% studietakt och pågår vecka 13 till vecka 23 2020.

  För den här kursen använder vi lärplattformen Cambro.
  Där hittar du allt du behöver för kursen, som till exempel schema, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren.
  Det är också på lärplattformen du lämnar in dina uppgifter.

  Kursansvarig lärare:
  Kim Silow Kallenberg

  Studieadministratör:
  Christina Wirén

  Fäll ihop
 • Övrig information 1

  Kursplan och Litteratur
  Kursplan och litteraturlista finner du på kursens hemsida i samband med detta välkomstbrev. Du skaffar själv litteraturen. Du förväntas under kursens gång läsa all litteratur som är angiven på listan.


  Studieavbrott
  Om du redan har registrerat dig på kursen och bestämmer dig för att göra avbrott så anmäler du ditt studieavbrott i studentwebben. Om studieavbrott anmäls inom tre veckor från kursstart så blir det ett s.k. tidigt studieavbrott och då är det möjligt att antas till kursen igen i framtiden.
  Institutionerna vid Umeå universitet har skyldighet att på samtliga kurser kontrollera vilka studenter som kvarstår på kursen tre veckor efter kursstart. Det innebär att institutionerna har rätt att registrera studieavbrott på inaktiva studenter som är registrerade på en kurs.

  Fäll ihop
 • Övrig information 2

  Hälsning från Humsek


  HumSek hälsar dig välkommen till dina studier!
  HumSek är en sektion i Umeå studentkår, för dig som studerar humaniora vid Umeå universitet.
  Vi vet att det är mycket information att ta in i början av en ny termin och att många förväntningar sätts på dig som student, men glöm inte bort dig själv.
  Om du någonsin känner dig orättvist behandlad, eller att något under din utbildning hade kunnat vara bättre, kontakta oss eller vårt studentombud.

  Det är vårt uppdrag att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Umeå universitet.
  HumSek företräder dig som student och därför är dina åsikter viktiga för oss.
  Vi på HumSek vill att din studietid ska bli så givande och lärorik som möjligt, och arbetar därför aktivt för att erbjuda alla våra medlemmar aktiviteter som kan tillföra något extra.
  Dessa kan vara allt från studiesociala arrangemang till föreläsningar.

  Hoppas du kommer att trivas hos oss!


  Ordförande Humsek: ordfhumsek@umeastudentkar.se
  Studentombud Humsek: utbevhumsek@umeastudentkar.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)