Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 22 februari 2021)

printicon

Måltids- och restaurangvetenskap 2

  • Antal högskolepoäng 15 hp

Om kursen

Vetenskapliga metoder och vetenskapsteori, 15 hp (Scientific Methods). Kursen innehåller grundläggande sensoriska metoder och design av sensoriska experiment, grundläggande statistik, intervjumetod och olika typer av intervjuer. Vidare berör kursen andra metoder som är relevanta för forskning inom huvudområdet måltids- och restaurangvetenskap där det ingår observationer.  Kursen ger en introduktion till vetenskapsteoretiska förhållningssätt och tar upp genusperspektiv.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)