Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 1

Varmt välkommen till kursen Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 1!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig på Studentwebben innan kursstart. Det kan du ENBART göra mellan 25 oktober - 4 november 2019. Om du inte har registrerat dig senast den 4:e november, förlorar du din plats på kursen.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Gå vidare till Registrering på kurs

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen behövs ett Umu-id. Instruktioner om hur du aktiverar ett sådant hittar du under "Ny vid Umeå universitet" längre ned på denna sida.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  4 november 2019

  Tid: Se schema

  Plats: Se schema

  Schema finns tillgängligt fyra veckor innan kursstart.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Kursen har ett innehåll som handlar om undervisning i skolämnet "Idrott och hälsa" för lägre åldrar. Den är en fristående kurs som kan användas som en del i Grundlärarprogrammet - inriktning fritidshem. Kursen ges på helfart på campus i Umeå. Under kursens gång använder vi Cambro som lärplattform. Kursen läses tillsammans med programstudenter.


  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)