Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 2

Varmt välkommen till Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa II!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Den här kursen kräver självregistrering i Studentwebben. Registrering kan ENBART göras mellan dessa datum 26 augusti - 3 september 2019. Om du inte har registrerat dig senast den 3:e september förlorar du din plats på kursen. Länk till Studentwebben hittar du längre ned.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se instruktioner längre ned på sidan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Scheman finns tillgängliga 4 veckor innan kursstart.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Campuskurs i Umeå

  Den här fristående kursen bygger på Praktiskt Estetiskt ämne
  - Idrott och hälsa 1 och har ett innehåll som handlar om undervisning i skolämnet "Idrott och hälsa" för lägre åldrar. Kursen kan användas som en del i Grundlärarprogrammet - inriktning fritidshem. Kursen ges på helfart på Camus i Umeå och använder Cambro läraplattform. De flesta träffarna kommer att vara på IKSU Sport, som ligger i anslutning till Campus. Deltagare i denna kurs läser tillsammans med programstudenter.

  Inloggning till Cambro: www.umu.se/student

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)