Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Professionella möten och samtal i socialt arbete

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

Kursen syftar till att ge en vetenskapligt förankrad orientering och grundläggande färdighet i professionella möten och samtal i socialt arbete. I kursen hanteras perspektiv och begrepp som är centrala för att förstå olika samtalsrelationer, dess karaktär, intentioner och förutsättningar. Störst fokus läggs vid individuella samtalsrelationer. Kursen syftar även till att ge grundläggande kunskap i förändringsarbete samt förståelse för betydelsen av självreflektion och professionellt förhållningssätt i det sociala arbetets praktik.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)