Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Projektledning

Välkommen till kursen! Vi ser fram emot att få ha dig som student. Här hittar du information du behöver inför kursstart.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Du behöver registrera dig själv på kursen via webben. Du registrerar dig på din egen studentsida på www.umu.se/student. För att kunna göra det krävs att du har aktiverat ditt användarkonto (läs mer om detta längre ner på sidan).

  Webbregistreringen är öppen 26 augusti – 2 september. Det är viktigt att du registrerar dig under den perioden, annars kan du förlora din studieplats.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  2 september

  Tid: Anges i schemat

  Kursen är IT-baserad. All undervisning och examination sker på en kurssida på lärplattformen Cambro. För att kunna logga in på kurssidan behöver du först aktivera ditt Umu-id (användarkonto) och vara registrerad. Observera att det är det datum som står i välkomstbrevet som gäller för kursstart.

  Schema kommer att finnas tillgängligt på lärplattformen Cambro vid kursstart.

  Fäll ihop

Om kursen

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)