Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)
Engelskt namn: Revenue Management
Denna kursplan gäller: 2019-12-30 och tillsvidare
Kurskod: 2MR042
Högskolepoäng: 7,5
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Föreståndaren, 2014-05-23
Reviderad av: Prefekten, 2020-03-02
Revenue management for the hospitality industry
Hayes David K., Miller Allisha A.
Hoboken : John Wiley & Sons : cop. 2011 : xvi, 512 s. :
ISBN: 978-0-470-39308-6 (hft.)
Obligatorisk
Se bibliotekets söktjänst