Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Storytelling och projektledning

  • Antal högskolepoäng 15 hp

Om kursen

Kursen syftar till att utveckla studentens förmåga att förstå, analysera och praktisera storytelling. Under momentet anläggs teoretiska perspektiv, relaterade exempelvis till makt och identitet, på organisationers och aktörers bruk av berättande i syfte att nå verksamhetsrelaterade mål. Under kursen förvärvas kunskaper rörande projektarbete, projektfaser, projektplanering, projektorganisering, projektledning och projektstyrning. Vidare behandlas vad det innebär att arbeta i team och att fatta gruppbaserade beslut.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
André Baltz