Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)
Engelskt namn: Wine and Food
Denna kursplan gäller: 2019-08-12 och tillsvidare
Kurskod: 2MR011
Högskolepoäng: 7,5
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Samhällsvetenskapliga fakultetens verkställande utskott, 2008-09-01
Reviderad av: Föreståndaren, 2019-06-17
Nya stora vinskolan
Mölstad Mikael, Löfgren Claes, Edström Holger
2., helt omarb. uppl. : Stockholm : Millhouse : 2007 : 253, [3] s. :
ISBN: 978-91-89614-24-6 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst
Systembolagets kartbok över vinområden
Lindberg Jens, Ihrelius Dan, Lindgren Malin, Löfgren Claes
[Ny, rev. utg.] : Stockholm : Systembolaget : cop. 2004 : 128 s. :
ISBN: 91-87406-20-9 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst
Läsanvisning: Läsanvisning: URL:https://www.systembolaget.se/fakta-och-nyheter/fakta-om-dryck/vin/vinkartboken/#/varlden
Kombinera mat och vin
Dolk Jens, Forslin Liselotte
Kakao Förlag : 2012 : 160 s. :
ISBN: 978-91-85861-63-7 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst
Artiklar ur vetenskapliga tidsskrifter/facktidsskrifter enligt lärares anvisning.