"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Workshop i formlära

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

Kursen omfattar fördjupade studier inom området formteori, ljud och produktinteraktion.

Experiment med ljud, bildspråk och interaktion, 3 hp.

Momentet omfattar flera kortare praktiska designprojekt, där studenter i grupparbete utforskar sammanhangen mellan ljud, bildspråk och interaktion och deras relation till utvalda produkters identiteter och varumärken. Studenterna introduceras till relevant mjukvara för ljudbehandling under detta moment.

Produktanalyser och projektarbete, 4.5 hp.

Momentet omfattar design- och formteori, där studenter i grupparbete skall analysera och designa en produkt med form- och ljudkvaliteter. Under detta moment introduceras studenterna till ljuddesignteori och relevant programvara för ljudbehandling. Resultatet presenteras med fysiska modeller och tillhörande ljuddemonstrationer.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktpersoner för kursen är:
Programinformation, Internationell kontaktperson (utbytesstudier)