Engelskt namn: Gastronomy - Gastronomy and Creative Cooking
Denna kursplan gäller: 2020-08-10 och tillsvidare
Kurskod: 2MR058
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Inget huvudområde: Grundnivå, har minst 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Föreståndaren, 2015-06-02
Reviderad av: Prefekten, 2020-05-18
Universal methods of design [Elektronisk resurs] : 100 ways to research complex problems, develop innovative ideas, and design effective solutions
Martin Bella., Hanington Bruce M.
Beverly, MA : Rockport Publishers : 2012 : 1 online resource (207 p.) :
ISBN: 9781610581998
Obligatorisk
Se bibliotekskatalogen Album
The perfect meal [electronic resource] : the multisensory science of food and dining
Spence Charles, Piqueras-Fiszman Betina
1 online resource. :
Access to the Wiley online version restricted; authentication may be required
ISBN: 9781118491003 (electronic bk.)
Obligatorisk
Se bibliotekskatalogen Album
Idéagenten : en handbok i att leda kreativa processer
Michanek Jonas, Breiler Andréas
3., rev. uppl. : Malmö : Arx : 2012 : 194 s. :
ISBN: 978-91-87043-02-4
Obligatorisk
Se bibliotekskatalogen Album
Understanding the antecedents of consumers' attitudes towards doggy bags in restaurants: Concern about food waste, culture, norms and emotions
Sirieix L, Lála J, Kocmanová K
Journal of Retailing and Consumer Services : 2017 :
Link
Obligatorisk
Läsanvisning: 34, 153-158
Kafai S
Imagining Queer, Fat Food Futures
Fat Studies : 2020 :
Länk
Obligatorisk
Läsanvisning: 9(3), 201-203.
Incorporating the home into the restaurant kitchen: The case of Israeli female chefs
Gvion L, Leedn N
Food and Foodways : 2019 :
Länk till artikel
Obligatorisk
Läsanvisning: 27(4), 296-315
Queering Hospitality: Roses Are Red. Gender Is Performative. Why Is Tourism so Heteronormative
Christensen J.F, Munar A.M, Villesèche F, Eger C, Benali A
Critical Tourism Studies Proceedings : 2019 :
Länk till artikel
Obligatorisk
Läsanvisning: 2019(1), 3
Ytterligare artiklar kan tillkomma
The Routledge companion to creativity / edited by Tudor Rickards, Mark A. Runco, and Susan Moger [Elektronisk resurs]
uuuu-uuuu :
ISBN: 9780203888841
Se bibliotekskatalogen Album