Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 3 april 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Civilingenjörsprogrammet i interaktion och design

Du är antagen till Civilingenjörsprogrammet i Interaktion och Design vid Umeå universitet. Jag heter Thomas Mejtoft och är programansvarig. Under hösten kommer jag att arbeta på Nanyang Technological University i Singapore. Vid registreringen träffar ni i stället Ulrik Söderström, biträdande programansvarig. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig eller Ulrik. Vi som jobbar med programmet hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid i Umeå!

Så här börjar du

 • 2. Registrera dig på kursen

  Jag vill påminna dig om att tacka ja till din studieplats på studera.nu innan svarstiden går ut, för att du ska behålla din studieplats. Om du inte vill behålla din plats på kursen/programmet är vi tacksamma om du meddelar det till någon av oss så att vi kan erbjuda platsen till dem som står på reservlistan.

  Första kursen kommer ni att registreras på i samband med att ni kommer på kursintroduktionen.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 3 september 2018

  Tid: Kl 13.15

  Plats: Sal TA305, Teknikhuset

  Första kursen (efter introduktionsveckan) heter Interaktionsteknik och Design, 7.5hp, och startar med en registrering och kursintroduktion. Har du inte möjlighet att närvara vid introduktionen måste du anmäla det i förväg till studievägledaren, programansvarig eller kursansvarig, annars riskerar du att förlora din studieplats.

  På denna kurs kommer vi att i år ha en bok som heter "Designing for interaktion (second edition): Creating innovative applications and devices" (isbn: 978-0-321-64339-1) av Dan Saffer. Till den boken kommer vi att komplettera med några artiklar och några kapitel ur ett häfte som vi tillhandahåller under kursen. Till matematikmomentet kommer en bok som heter "Introduktion till högre studier i matematik, 2:a upplagan" (isbn: 978-91-47-11336-1) av Robert Johansson och Lars-Daniel Öhman att användas. Denna boka kommer att utgivas under v. 33. Båda böckerna finns att beställa på Internetbokhandlare som t.ex. Adlibris och Bokus. Köp gärna böckerna innan kursen startar, så att du kan hänga med redan från början i studierna.

  Fäll ihop

Om kursen

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)