Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik

Välkommen till Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik!Du är antagen till Högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik vid Umeå universitet. Jag som skriver det här brevet heter Fredrik Häggström och är programansvarig. Jag och mina kollegor vill hälsa dig varmt välkommen som ny student. Vi ser fram emot att få träffa dig till hösten och hoppas att du kommer att trivas med din utbildning!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  Programmet startar med registrering vid det första kurstillfället. Den första kurs du läser på programmet är Inledande kurs i byggteknik. Har du inte möjlighet att närvara vid introduktionen av den kursen måste du anmäla det i förväg till kursansvarig, Anders.Rebbling, anders.rebbling@umu.se. Om du inte gör det förlorar du din studieplats på programmet.

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: 15.00

  Plats: Sal MA212, MIT-huset, Umeå universitet

  Kursen startar måndag 29 augusti kl 15.00 i sal MA212 i MIT-huset. Schemat för kursen hittar du via länken ovan.

  Kursens hemsida med information om kurslitteratur mm. hittar du via länken: (Umu-ID krävs) https://www.canvas.umu.se/courses/7534

  Fäll ihop

Om programmet

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)