Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Magisterprogram med inriktning mot mark- och miljörätt

Du är antagen till Magisterprogrammet med inriktning mot mark- och miljörätt vid juridiska institutionen. Här hittar du viktig information om vad du behöver göra innan programstarten i augusti. Du kan även läsa lite mer om programmet, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här, så hör av dig till oss via kontaktformuläret längst ned på sidan. Välkommen till magisterprogrammet, vi ses i höst!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  Programmets första kurs startar med registrering och kursintroduktion måndagen den 29 augusti klockan 11.15.

  Det är viktigt att du närvarar vid introduktionen eftersom upprop och registrering sker vid detta tillfälle.

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: 11.15

  Plats: MIT C 343

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.
  Fäll ihop

Om programmet

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)