Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Samhällsvetarprogrammet

Inledningsvis vill vi påminna dig om att tacka ja till din studieplats på Antagning.se innan svarstiden går ut. Det är viktigt om du vill behålla din studieplats. Om du inte vill behålla din plats på kursen är vi tacksamma om du meddelar oss det så att vi kan erbjuda platsen till den som står på tur på reservlistan. Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid i Umeå! En student från Samhällsvetarprogrammet kommer att kontakta dig inom ett par veckor.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Du har antagits till utbildningen, men för att du ska behålla den måste du också tacka ja till platsen. Det gör du på Antagning.se senast den 26 juli 2019.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  Kursen startar med registrering och introduktion. Har du inte möjlighet att närvara vid introduktionen måste du anmäla det i förväg till kursansvarig eller studie-administratören, annars förlorar du din studieplats. Kursansvarig för första kursen Baskurs i samhällsvetenskaplig analys är Magnus Bohman magnus.bohman@umu.se Studieadministratör: Maria Lindström maria.lindstrom@umu.se

  System och IT-tjänster för studenter
  Som student vid Umeå universitet får du tillgång till ett antal system och IT-tjänster. Ett av systemen är lärplattformen Cambro. Cambro används bl. a. för att dela ut kursmaterial och lämna in arbetsuppgifter. Mer information om dessa finns på www.student.umu.se/om-system-och-it-tjanster-for-studenter.

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

  2019-09-02

  Tid: 10-15

  Plats: Ub337

  För att hitta schemat klicka på schemalänken och skriv in kursnamnet; Baskurs i samhällsvetenskaplig analys

  Fäll ihop

Om programmet

 • Följ oss på Facebook

  Samhällsvetarprogrammet finns även på Facebook, så följ oss gärna där!  "Samhällsvetarprogrammet vid Umeå universitet 180 hp, vid Umeå universitet" 

  Fäll ihop
 • Nordpols studentmottagning

  Nordpol är en kårförening under samhällsvetarsektionen Samsek vid Umeå studentkår. Alla studerande på Samhällsvetarprogrammet är välkomna att bli medlemmar i Nordpol. Nordpol företräder sina medlemmar i utbildningsrelaterade frågor, arrangerar flera studiesociala aktiviteter och evenemang samt anordnar mottagningen för nya studenter på programmet.

  Nordpol har planerat flera aktiviteter för de nya studenterna. Den första äger rum
  Sö 1/9: Rundvandring av universitetet och fika. Träff kl.12 Vid Lindellhallen (sidan som vetter mot dammen). Information om övriga aktiviteter presenteras vid kursstart.

   

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)