Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 1 juli 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Senare del av Teknisk/- naturvet program. Termin 2 eller högre

  • Antal högskolepoäng 30 hp

Senare del av program kan sökas av dig som läst fristående kurser men vill bli programstudent eller byta studieort inom samma/motsvarande program.

Under utbildningen

Det gäller även för dig som påbörjat ett program och har studieuppehåll utan platsgaranti eller dig som gjort avbrott på programmet och vill återuppta programstudierna.

Film: Vi utbildar teknikutvecklare!
Vi utbildar teknikutvecklare!

Är du intresserad av naturvetenskap och teknik? Hos oss lär du dig utveckla ny teknik för framtiden.

Antagning till senare del av program görs om lediga platser finns på det utbildningsprogram du sökt. För att få information om utbildningsinnehåll och möjlighet till tillgodoräknande ska du kontakta ansvarig studievägledare eller motsvarande för respektive program.

För utbildningar på distans kan antalet obligatoriska träffar variera. Antal obligatoriska träffar för receptarieprogrammet kan variera mellan 2-4 träffar per termin.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Programmet ges av
Studentcentrum
Kontaktperson för programmet är:
se resp. program