Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 29 maj 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Turismprogrammet

Du är antagen till vårt program, Turismprogrammet, men innan du kan börja måste du göra några saker innan programsstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om programmet ,universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst!

Så här börjar du

Om programmet

 • Turismprogrammet

  Turismnäringen är en av världens och Sveriges snabbast växande näringar, och ses som en av de viktigaste sektorerna i framtidens Svenska ekonomi. En växande näring efterfrågar allt fler och mer välutbildade medarbetare på positioner som beslutsfattare och planerare på strategisk nivå. Turismnäringen är en snabbt skiftande, spännande och internationell sektor som ställer stora krav på kompetens bland medarbetare. Turismprogrammet ger dig de färdigheter som krävs för att klara av att arbeta strategiskt med planerings- och utvecklingsfrågor inom turism i såväl privat som offentlig sektor.

  Fäll ihop
 • Geografiska föreningen

  Föreningen som ordnar event m.m. kring programmen Samhällsplanerarprogrammet och Turismprogrammet.

   

  Kontaktpersoner; 
  Sally Nilsson

  William Schulman

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)