HeadlineImage

Kultur på campus

Gratis kultur för studenter och personal - varje vecka vid lunchtid.

Om du inte redan är prenumerant på nyhetsbrevet, passa på att bli det nu! Ange din e-postadress här till höger.

Lyssna på Kultur på campus spellista – med våra artister i urval – på Spotify

Ye Banished Privateers

Torsdag 4 september
Universum, plan 2
Kl: 12.10–12.50

Ye Banished Privateers levererar sea chanties, kroppsbestraffningar och folkmusik av den typ skeppskatten släpar in – allt i en möglig och fiskluktande kappa hemvävd 1600-talspunk. Efter flera färder till Tyskland och till ruiner och rännarbanor i söder spelar Ye Banished Privateers i hemmahamn för första gången på säkert ett år.

www.facebook.com/YeBanishedPrivateers

www.youtube.com/watch?v=AnVKiWE2ka8

I samarbete med Välkomstmässan för nya studenter.

Bench

benchFredag 5 september
Lindellhallen
Kl: 12.10–12.40

En kvinna sitter på en bänk och ser omvärlden passera förbi. En gatuföreställning om ensamhet och lycka, bag-ladies och förrymda bröllopsbrudar, trollbindande stunder blandas med det komiska och vardagliga. Kompaniet Mimbre från Storbritannien består av Silvia Fratelli, Rebecka Nord och Alcina Mendes. Regissör Lina Johansson. www.mimbre.co.uk
I samarbete med Nycirkusfestivalnycirkusfestival.se
Logga Nycirkus

The Road - en del av Staden

-av danskompaniet Nomodaco

Stadenbild

Torsdag 11 september
Kl: 12.10-12.40
Lindellhallen

ONE DAY ON A MOTO IN VIETNAM Always moving forward - never look back!

Nomodaco has invited the Vietnamese choreographer Cao Duc Toàn to make a dance piece about the act of moving forward in the city. Inspired by traffic jams, rush hour, flow and different speeds, the two dancers perform a complex and refined choreography in high velocity throughout the city.

Choreographer: Cao Duc Toàn
Dancers: Cao Chí Thành, Vu Van Nguyen
Production: Nomodaco nomodaco.com
The Road is a part of the performance STADEN (The City) by Nomodaco, which will take place on the Arts Campus and Sliperiet 13-20 September.

Sidansvarig: Jonas Ericson
2014-09-02

Ett flertal biljetter för olika arrangemang för Kultur på campus

Viktigt om biljetter

Till vissa arrangemang måste du ha biljett. När så är fallet står det här till vänster. Biljetterna läggs ut på angivna platser några dagar innan.

Kultur på campus på Facebook

Prenumerera på Kultur på campus nyhetsbrev:

Jonas Ericson

Projektassistent