"False"
Skip to content

Students who have not changed their password since 7 May cannot log in to the student web. Read about how to change your password.

printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

Aug/Sep 2022

  • Sunday, 28 August 2022

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 29 August 2022
    10:00 to 12:00

    Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

    Event type Introduction Room, location Zoom
    Teacher: Annica Nylander
    Content: Introduktion Kostvetarprogrammet
    13:00 to 15:00

    Food, Human and Society

    Event type Lecture Room, location SAM.A.233
    Zoom
    Teacher: Ethel Kautto
    Content: Introduktion till modulen, uppgifter mm. Introduktion till sociologi, Läsanvisning kap 2 och 5
  • Tuesday, 30 August 2022
    10:00 to 12:00

    Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

    Event type Introduction Room, location Zoom
    Teacher: Annica Nylander
    Content: Introduktion Kostvetarprogrammet
    13:00 to 15:00

    Food, Human and Society

    Event type Lecture Room, location SAM.A.233
    Zoom
    Teacher: Cecilia Olsson
    Content: Mat, samhällsutveckling och välfärd I (kap 2, 11-13, 16)
  • Wednesday, 31 August 2022
    10:00 to 11:00

    Food, Human and Society

    Event type Lecture Room, location Canvas
    Teacher: Joachim Sundqvist
    Content: Konsumtion som process, (inspelad föreläsning på Canvas) Läs kapitel 4 i kursboken.
    13:00 to 14:30

    Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

    Event type Introduction Room, location Zoom
    Teacher: Josefin Brodin, Patrik Wallström
    Content: Information Studievägledare Josefin Brodin Studieadministratör Patrik Wallström Hanna Lövgren Programsamordnare
  • Thursday, 01 September 2022
    10:00 to 12:00

    Food, Human and Society

    Event type Workshop Room, location Zoom
    Teacher: Joachim Sundqvist
    Content: Konsumtion som process
  • Friday, 02 September 2022
    09:00 to 12:00

    Food, Human and Society

    Event type Workshop Room, location NAT.D.370 - A Learning Lab
    Teacher: Cecilia Olsson
    Content: Mat, samhällsutveckling och välfärd (kap 2, 11-13, 16)
    13:00 to 14:00

    Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

    Event type Question time Room, location Zoom
    Teacher: Annica Nylander, Per Sandin
    Content: Frågestund om lärplattsformen canvas m.m
  • Saturday, 03 September 2022

    Nothing is scheduled today.

Week 36 Sunday, 28 August 2022
Monday, 29 August 2022
10:00 to 12:00

Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

Event type Introduction Room, location Zoom
Teacher: Annica Nylander
Content: Introduktion Kostvetarprogrammet
13:00 to 15:00

Food, Human and Society

Event type Lecture Room, location SAM.A.233
Zoom
Teacher: Ethel Kautto
Content: Introduktion till modulen, uppgifter mm. Introduktion till sociologi, Läsanvisning kap 2 och 5
Tuesday, 30 August 2022
10:00 to 12:00

Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

Event type Introduction Room, location Zoom
Teacher: Annica Nylander
Content: Introduktion Kostvetarprogrammet
13:00 to 15:00

Food, Human and Society

Event type Lecture Room, location SAM.A.233
Zoom
Teacher: Cecilia Olsson
Content: Mat, samhällsutveckling och välfärd I (kap 2, 11-13, 16)
Wednesday, 31 August 2022
10:00 to 11:00

Food, Human and Society

Event type Lecture Room, location Canvas
Teacher: Joachim Sundqvist
Content: Konsumtion som process, (inspelad föreläsning på Canvas) Läs kapitel 4 i kursboken.
13:00 to 14:30

Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

Event type Introduction Room, location Zoom
Teacher: Josefin Brodin, Patrik Wallström
Content: Information Studievägledare Josefin Brodin Studieadministratör Patrik Wallström Hanna Lövgren Programsamordnare
Thursday, 01 September 2022
10:00 to 12:00

Food, Human and Society

Event type Workshop Room, location Zoom
Teacher: Joachim Sundqvist
Content: Konsumtion som process
Friday, 02 September 2022
09:00 to 12:00

Food, Human and Society

Event type Workshop Room, location NAT.D.370 - A Learning Lab
Teacher: Cecilia Olsson
Content: Mat, samhällsutveckling och välfärd (kap 2, 11-13, 16)
13:00 to 14:00

Kost- och måltidsvetenskap 1, 30 hp

Event type Question time Room, location Zoom
Teacher: Annica Nylander, Per Sandin
Content: Frågestund om lärplattsformen canvas m.m
Saturday, 03 September 2022