Skip to content

Information for students, faculty and staff regarding COVID-19. (Updated: 14 January 2021)

printicon

Schedule

Choose what courses you want to display in your schedule

March 2020

  • Sunday, 22 March 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 23 March 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Tuesday, 24 March 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Wednesday, 25 March 2020
    09:00 to 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Kursintroduktion Björn Norén is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Kursstart Vinkunskap och matlagning Time: Mar 25, 2020 09:00 AM Stockholm Join Zoom Meeting https://umu.zoom.us/j/308248607 Meeting ID: 308 248 607
  • Thursday, 26 March 2020
    09:00 to 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Mjölksyra och fermentering
    15:00 to 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Seminar Location Forskningsrestaurang
  • Friday, 27 March 2020
    09:00 to 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
    Content: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Olika köttdetaljer
    15:00 to 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Event type Seminar Location Forskningsrestaurang
  • Saturday, 28 March 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 13 Sunday, 22 March 2020
Monday, 23 March 2020
Tuesday, 24 March 2020
Wednesday, 25 March 2020
09:00 to 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Kursintroduktion Björn Norén is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Kursstart Vinkunskap och matlagning Time: Mar 25, 2020 09:00 AM Stockholm Join Zoom Meeting https://umu.zoom.us/j/308248607 Meeting ID: 308 248 607
Thursday, 26 March 2020
09:00 to 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Mjölksyra och fermentering
15:00 to 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Seminar Location Forskningsrestaurang
Friday, 27 March 2020
09:00 to 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Lecture Location Forskningsrestaurang
Content: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Olika köttdetaljer
15:00 to 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Event type Seminar Location Forskningsrestaurang
Saturday, 28 March 2020