Skip to content

Information for students, faculty and staff regarding COVID-19. (Updated: 31 March 2021)

printicon

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

January 2020

  • Sunday, 19 January 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 20 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location Vin/Kemisal
    Content: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
    14:00 to 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location Vin/Kemisal
    Teacher: Carita Bengs
    Content: Introduktion till intervjuuppgiften
  • Tuesday, 21 January 2020
    09:00 to 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location S309
    Content: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
  • Wednesday, 22 January 2020
    09:00 to 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Group work
    Content: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
  • Thursday, 23 January 2020
    09:00 to 13:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location L211
    Content: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
  • Friday, 24 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location L211
    Content: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
  • Saturday, 25 January 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 4 Sunday, 19 January 2020
Monday, 20 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location Vin/Kemisal
Content: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
14:00 to 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location Vin/Kemisal
Teacher: Carita Bengs
Content: Introduktion till intervjuuppgiften
Tuesday, 21 January 2020
09:00 to 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location S309
Content: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
Wednesday, 22 January 2020
09:00 to 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Group work
Content: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
Thursday, 23 January 2020
09:00 to 13:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location L211
Content: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
Friday, 24 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location L211
Content: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
Saturday, 25 January 2020