Skip to content

Cookies

To use the chat, you need to allow Microsoft Dynamics to use cookies.

printicon
Main menu hidden.

Schedule

Choose what courses and groups you want to display in your schedule

January 2020

  • Sunday, 19 January 2020

    Nothing is scheduled today.

  • Monday, 20 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location Vin/Kemisal
    Content: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
    14:00 to 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location Vin/Kemisal
    Teacher: Carita Bengs
    Content: Introduktion till intervjuuppgiften
  • Tuesday, 21 January 2020
    09:00 to 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location S309
    Content: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
  • Wednesday, 22 January 2020
    09:00 to 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Group work
    Content: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
  • Thursday, 23 January 2020
    09:00 to 13:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location L211
    Content: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
  • Friday, 24 January 2020
    09:00 to 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Event type Lecture Location L211
    Content: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
  • Saturday, 25 January 2020

    Nothing is scheduled today.

Week 4 Sunday, 19 January 2020
Monday, 20 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location Vin/Kemisal
Content: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
14:00 to 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location Vin/Kemisal
Teacher: Carita Bengs
Content: Introduktion till intervjuuppgiften
Tuesday, 21 January 2020
09:00 to 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location S309
Content: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
Wednesday, 22 January 2020
09:00 to 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Group work
Content: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
Thursday, 23 January 2020
09:00 to 13:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location L211
Content: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
Friday, 24 January 2020
09:00 to 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Event type Lecture Location L211
Content: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
Saturday, 25 January 2020