Navigated to
Syllabus:

Nutrition and meals from a nursing perspective, 7.5 credits

Swedish name: Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv
This syllabus is valid: 2014-08-25 valid to 2016-08-14 (newer version of the syllabus exists)
Course code: 2KN051
Credit points: 7.5
Education level: Second cycle
Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: Second cycle, has only first-cycle course/s as entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Head of Department of Food and Nutrition, 2014-06-09

Literature

Näring för god vård och omsorg : en vägledning för att förebygga och behandla undernäring
Stockholm : Socialstyrelsen : 2011 : 179 s. :
Fritt tillgänglig via Socialstyrelsen
ISBN: 978-91-86885-39-7
Mandatory
Search the University Library catalogue

Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning
Forsberg Christina, Wengström Yvonne
3. uppl. : Stockholm : Natur & Kultur : 2013 : 219 s. :
ISBN: 9789127134157
Search the University Library catalogue

Näring för god vård och omsorg : en vägledning för att förebygga och behandla undernäring
Stockholm : Socialstyrelsen : 2011 : 179 s. :
Fritt tillgänglig via Socialstyrelsen
ISBN: 978-91-86885-39-7
Mandatory
Search the University Library catalogue