Food, Nutrition and Culinary Science 3, 15 credits
Literature
Valid from: 2024 week 31
Allergi och överkänslighet
Livsmedelsverket :
Livsmedelsverket
Mandatory
Astma och allergiförbundet: Allergener
Astma och allergiförbundet :
https://astmaoallergiforbundet.se/information-rad/allergi/matallergi/allergener/
Mandatory
Mat och hälsa
: en klinisk handbok
Cederholm Tommy, Rothenberg Elisabet
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2015 :
248 s. :
ISBN: 9789144083575
Mandatory
Search the University Library catalogue
Nationella riktlinjer för måltider i förskolan
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider i skolan
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider i äldreomsorgen
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory
Nationella riktlinjer för måltider på sjukhus
Livsmedelsverket :
Länk
Mandatory
Att förebygga och behandla undernäring: Nationellt kunskapsstöd i hälso- och sjukvård och socialtjänst
Socialstyrelsen :
https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/kunskapsstod/2023-3-8440.pdf
Mandatory
Att skriva PM/Rapporter/Uppsatser. Umeå: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap :
Mandatory
Kost & Närings nationella rekommendationer för specialkost och anpassade måltider i förskola och skola
Kost & Näring :
Fritt tillgänglig
Mandatory
Från tanke till text
: en språkhandbok för uppsatsskrivande studenter
Jarrick Arne, Josephson Olle
2., [översedda]uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
1996 :
133 s. :
ISBN: 91-44-26842-4
Search the University Library catalogue
Schött Kristina
Studentens skrivhandbok
3. [bearb.] uppl. :
Stockholm :
Liber :
2015 :
185 s. :
ISBN: 9789147114085
Search the University Library catalogue
Gregoire Mary B
Foodservice organizations : a managerial and systems approach
Ninth edition. : Boston : Pearson: 516 s. : :
2016 :
https://nordics.pearson.com/products/selected-chapters-from-food-service-organisations-e-book?variant=42918438076565
Mandatory
Understanding and managing organizational behavior
George Jennifer M., Jones Gareth R.
6th ed., International ed. :
Boston, Mass. :
Pearson Education :
c2012, tr. 2011 :
670 p. :
ISBN: 978-0-273-75379-7 (pbk.)
Mandatory
Search the University Library catalogue
Neuman Nicklas
Mat och ätande - Sociologiska perspektiv
Studentlitteratur AB :
2019 :
456 sidor :
ISBN: 9789144131672
Mandatory
Search the University Library catalogue
Petersson Per
Medarbetarens guide till framgång
: förbättra med Lean! : [med exempel från tillverkning, produktutveckling, administration, service & tjänster och sjukvård]
1. uppl. :
Bromma :
Part Development :
2013 :
144 s. :
ISBN: 9789198037210
Mandatory
Search the University Library catalogue
Ett annorlunda ledarskap
: chef i politiskt styrd verksamhet
Bergström Tomas, Eklund Niklas
Upplaga 1 :
Lund :
Studentlitteratur :
[2019] :
216 sidor :
ISBN: 9789144125695
Search the University Library catalogue