Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 11 maj 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2020

  • måndag, 31 augusti 2020
    10:00 till 16:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal Vin/Kemisal
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Kursintroduktion, Gifter,ADI/TDI etc.
  • tisdag, 01 september 2020
    08:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
    08:30 till 10:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal Utbildningsköket
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer.
    11:00 till 13:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal LABKÖK
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer.
    14:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal METODKÖK
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Hygienlaborationer.
  • onsdag, 02 september 2020
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
    08:00 till 18:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
  • torsdag, 03 september 2020
    08:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
    08:30 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Bakterier i jord & filprodukter.
    13:00 till 15:45

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal L212
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Mikroorganismernas huvudgrupper.
  • fredag, 04 september 2020
    08:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
    09:00 till 11:45

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal L212
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
  • lördag, 05 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 06 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 36 måndag, 31 augusti 2020
10:00 till 16:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal Vin/Kemisal
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Kursintroduktion, Gifter,ADI/TDI etc.
tisdag, 01 september 2020
08:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
08:30 till 10:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal Utbildningsköket
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer.
11:00 till 13:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal LABKÖK
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer.
14:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal METODKÖK
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Hygienlaborationer.
onsdag, 02 september 2020
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
08:00 till 18:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
torsdag, 03 september 2020
08:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal DEMOSALEN
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
08:30 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Bakterier i jord & filprodukter.
13:00 till 15:45

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal L212
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Mikroorganismernas huvudgrupper.
fredag, 04 september 2020
08:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Agartillverkning. Hygienlaborationer
09:00 till 11:45

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal L212
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Proteiner, isoelektrisk punkt etc.
lördag, 05 september 2020
söndag, 06 september 2020