"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2023

  • måndag, 16 januari 2023
    13:00 till 15:30

    Kostvetenskap A, 30 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats SAM.A.323
    Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
    Innehåll: Upprop, Kursintroduktion. Allmän information.
  • tisdag, 17 januari 2023
    13:00 till 16:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Introduktion till modulen "Mat, människa, samhälle" samt presentation av modulens lärare.
  • onsdag, 18 januari 2023
    09:00 till 10:30

    Kostvetenskap A, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats 1D T9 Hörsal D
    Lärare: Lena Hansson
    Innehåll: Information om dietistprogrammet och arbetsfältet för dietister Lärare : elisabeth stoltz Lena Hansson
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.402
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 1. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.404
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 2. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.406
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 3. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.412
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 4. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.414
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 5. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.303
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 6. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.305
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 7. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.311
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Grupp 8. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
  • torsdag, 19 januari 2023
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.402
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 1. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.404
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 2. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.406
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 3. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.412
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 4. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.414
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 5. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.303
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 6. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.305
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 7. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.311
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Grupp 8. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
    13:00 till 14:00

    Kostvetenskap A, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.371
    Lärare: Josefin Brodin
    Innehåll: Information om studievägledning, Canvas etc.
    14:15 till 15:15

    Kostvetenskap A, 30 hp

    Eventtyp Annat Lokal, plats SAM.A.371
    Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
    Innehåll: Information från Umeå studentkår och Kosmås
  • fredag, 20 januari 2023
    08:30 till 09:30

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Handledning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ingela Bohm, Joachim Sundqvist
    Innehåll: Fråga en lärare
    10:30 till 11:45

    Kostvetenskap A, 30 hp

    Eventtyp Seminarium Lokal, plats LÄR.B.220 (L211)
    Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
    Innehåll: Diskussion om högskolestudier.
  • lördag, 21 januari 2023

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 22 januari 2023

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 16 januari 2023
13:00 till 15:30

Kostvetenskap A, 30 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats SAM.A.323
Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
Innehåll: Upprop, Kursintroduktion. Allmän information.
tisdag, 17 januari 2023
13:00 till 16:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Introduktion till modulen "Mat, människa, samhälle" samt presentation av modulens lärare.
onsdag, 18 januari 2023
09:00 till 10:30

Kostvetenskap A, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats 1D T9 Hörsal D
Lärare: Lena Hansson
Innehåll: Information om dietistprogrammet och arbetsfältet för dietister Lärare : elisabeth stoltz Lena Hansson
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.402
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 1. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.404
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 2. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.406
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 3. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.412
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 4. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.414
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 5. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.303
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 6. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.305
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 7. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.311
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Grupp 8. Workshop - Den dynamiska måltiden. Sid. 66-68, 230-232.
torsdag, 19 januari 2023
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.402
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 1. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.404
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 2. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.406
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 3. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.412
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 4. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.F.414
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 5. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.303
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 6. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.305
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 7. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.G.311
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Grupp 8. Workshop - Mat och plats – att äta för att markera nationell och regional identitet. Kap 14 och 16.
13:00 till 14:00

Kostvetenskap A, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.371
Lärare: Josefin Brodin
Innehåll: Information om studievägledning, Canvas etc.
14:15 till 15:15

Kostvetenskap A, 30 hp

Eventtyp Annat Lokal, plats SAM.A.371
Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
Innehåll: Information från Umeå studentkår och Kosmås
fredag, 20 januari 2023
08:30 till 09:30

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Handledning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ingela Bohm, Joachim Sundqvist
Innehåll: Fråga en lärare
10:30 till 11:45

Kostvetenskap A, 30 hp

Eventtyp Seminarium Lokal, plats LÄR.B.220 (L211)
Lärare: Elisabeth Stoltz Sjöström
Innehåll: Diskussion om högskolestudier.
lördag, 21 januari 2023
söndag, 22 januari 2023