"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2022

  • måndag, 29 augusti 2022
    09:30 till 12:00

    Måltider, hälsa och hållbarhet, 15 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Välkommen till Gastronomiprogrammet, Upprop
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.233
    Zoom
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Introduktion till modulen, uppgifter mm. Introduktion till sociologi, Läsanvisning kap 2 och 5
  • tisdag, 30 augusti 2022
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.233
    Zoom
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Mat, samhällsutveckling och välfärd I (kap 2, 11-13, 16)
  • onsdag, 31 augusti 2022
    10:00 till 11:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Konsumtion som process, (inspelad föreläsning på Canvas) Läs kapitel 4 i kursboken.
    13:00 till 14:30

    Måltider, hälsa och hållbarhet, 15 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats Zoom
    Lärare: Josefin Brodin, Patrik Wallström
    Innehåll: Information Studievägledare Josefin Brodin Studieadministratör Patrik Wallström Hanna Lövgren Programsamordnare
  • torsdag, 01 september 2022
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats Zoom
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Konsumtion som process
  • fredag, 02 september 2022
    09:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats NAT.D.370 - A Learning Lab
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Mat, samhällsutveckling och välfärd (kap 2, 11-13, 16)
  • lördag, 03 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 04 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 35 måndag, 29 augusti 2022
09:30 till 12:00

Måltider, hälsa och hållbarhet, 15 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Välkommen till Gastronomiprogrammet, Upprop
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.233
Zoom
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Introduktion till modulen, uppgifter mm. Introduktion till sociologi, Läsanvisning kap 2 och 5
tisdag, 30 augusti 2022
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.233
Zoom
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Mat, samhällsutveckling och välfärd I (kap 2, 11-13, 16)
onsdag, 31 augusti 2022
10:00 till 11:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Konsumtion som process, (inspelad föreläsning på Canvas) Läs kapitel 4 i kursboken.
13:00 till 14:30

Måltider, hälsa och hållbarhet, 15 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats Zoom
Lärare: Josefin Brodin, Patrik Wallström
Innehåll: Information Studievägledare Josefin Brodin Studieadministratör Patrik Wallström Hanna Lövgren Programsamordnare
torsdag, 01 september 2022
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats Zoom
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Konsumtion som process
fredag, 02 september 2022
09:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats NAT.D.370 - A Learning Lab
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Mat, samhällsutveckling och välfärd (kap 2, 11-13, 16)
lördag, 03 september 2022
söndag, 04 september 2022