Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

mars 2021

  • måndag, 22 mars 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • tisdag, 23 mars 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • onsdag, 24 mars 2021
    09:00 till 10:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
    10:00 till 11:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Laboration Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Björn Norén
    Innehåll: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
    13:00 till 14:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Laboration Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Björn Norén
    Innehåll: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
  • torsdag, 25 mars 2021
    09:00 till 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
  • fredag, 26 mars 2021
    09:00 till 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
  • lördag, 27 mars 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 28 mars 2021

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 12 måndag, 22 mars 2021
tisdag, 23 mars 2021
onsdag, 24 mars 2021
09:00 till 10:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
10:00 till 11:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Laboration Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Björn Norén
Innehåll: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
13:00 till 14:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Laboration Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Björn Norén
Innehåll: Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
torsdag, 25 mars 2021
09:00 till 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
fredag, 26 mars 2021
09:00 till 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
lördag, 27 mars 2021
söndag, 28 mars 2021