"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Schema
Kurser i schemat
Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Dölj kurs Vinkunskap och matlagning, 15 hp i schemat
Vecka
Månad
Visa föregående vecka
Idag
Visa nästa vecka
mars
2021
m
22
t
23
o
24
t
25
f
26
l
27
s
28
måndag, 22 mars 2021
Inget är schemalagt idag.
tisdag, 23 mars 2021
Inget är schemalagt idag.
onsdag, 24 mars 2021
09:00 till 10:00
09.00
10.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
Visa mindre
10:00 till 11:30
10.00
11.30
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Lärare:
Björn Norén
Innehåll:
Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
Visa mindre
13:00 till 14:30
13.00
14.30
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Lärare:
Björn Norén
Innehåll:
Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
Visa mindre
torsdag, 25 mars 2021
09:00 till 16:00
09.00
16.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
Visa mindre
fredag, 26 mars 2021
09:00 till 16:00
09.00
16.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
Visa mindre
lördag, 27 mars 2021
Inget är schemalagt idag.
söndag, 28 mars 2021
Inget är schemalagt idag.
mån
Vecka 12
v.12
måndag, 22 mars 2021
22
tis
tisdag, 23 mars 2021
23
ons
onsdag, 24 mars 2021
24
09:00 till 10:00
09.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Kursintro: Vinkunskap och matlagning Grupp 1, på plats. Grupp 2, ZOOM Somellerie, på Zoom
Visa mindre
10.00
10:00 till 11:30
10.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Lärare:
Björn Norén
Innehåll:
Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 1
Visa mindre
11.30
13:00 till 14:30
13.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Laboration
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Lärare:
Björn Norén
Innehåll:
Forskningsrestaurangen, vad är det? Grupp 2
Visa mindre
14.30
tor
torsdag, 25 mars 2021
25
09:00 till 16:00
09.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: Grupp 1 (F-rest) Fermentering: Grupp 2 (UTB-KÖK)
Visa mindre
16.00
fre
fredag, 26 mars 2021
26
09:00 till 16:00
09.00
Vinkunskap och matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Forskningsrestaurang
Visa mer
Innehåll:
Vinkunskap och matlagning -Matlagning Desserter: grupp 2 (F-rest) Fermentering: grupp 1 (UTB-KÖK)
Visa mindre
16.00
lör
lördag, 27 mars 2021
27
sön
söndag, 28 mars 2021
28