Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 januari 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser du vill visa i ditt schema

september 2020

  • måndag, 14 september 2020
    08:30 till 10:00

    Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Cambro
    Lärare: Helen Klingede-Wallin
    Innehåll: Modul 1: Recept som kommunikationsform
    11:00 till 12:00

    Livsmedel och matlagningsprocesser

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
    Innehåll: Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr. 1 Kokning/Gr 2 Stekning Lärare HL/CL
    13:00 till 16:30

    Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Laboration Lokal Cambro
    Innehåll: Modul 1: Matlagningslaboration Grupp 1:Vegetabilier/Grupp 2:Fisk i eget kök Lärare HL/CL
  • tisdag, 15 september 2020
    08:30 till 10:00

    Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Cambro
    Lärare: Helen Klingede-Wallin
    Innehåll: Modul 2: Barn och ungdomars konsumtion
    11:00 till 12:00

    Livsmedel och matlagningsprocesser

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
    Innehåll: Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr 2 Kokning/Gr 1Stekning Lärare HL/CL
    13:00 till 16:30

    Livsmedel och matlagningsprocesser

    Eventtyp Obligatorisk, Laboration Lokal Cambro
    Innehåll: Matlagningslaboration Gr 2: Vegetabilier/Gr 1: Fisk i eget kök Lärare HL/CL
  • onsdag, 16 september 2020
    08:30 till 16:00

    Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Examination Lokal Cambro
    Lärare: Helen Klingede-Wallin, Linda Berggren
    Innehåll: Modul 2: Konsumentverket - inklusive examination av konsumenträtt
  • torsdag, 17 september 2020
    08:30 till 12:00

    Livsmedel och matlagningsprocesser

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
    Lärare: Hedda Landfors
    Innehåll: Modul 1: Gr.1 Examination Bakning
    13:00 till 16:30

    Livsmedel och matlagningsprocesser

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
    Lärare: Hedda Landfors
    Innehåll: Modul 1: Gr.2 Examination Bakning
  • fredag, 18 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • lördag, 19 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 20 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 38 måndag, 14 september 2020
08:30 till 10:00

Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Cambro
Lärare: Helen Klingede-Wallin
Innehåll: Modul 1: Recept som kommunikationsform
11:00 till 12:00

Livsmedel och matlagningsprocesser

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
Innehåll: Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr. 1 Kokning/Gr 2 Stekning Lärare HL/CL
13:00 till 16:30

Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

Eventtyp Obligatorisk, Laboration Lokal Cambro
Innehåll: Modul 1: Matlagningslaboration Grupp 1:Vegetabilier/Grupp 2:Fisk i eget kök Lärare HL/CL
tisdag, 15 september 2020
08:30 till 10:00

Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Cambro
Lärare: Helen Klingede-Wallin
Innehåll: Modul 2: Barn och ungdomars konsumtion
11:00 till 12:00

Livsmedel och matlagningsprocesser

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
Innehåll: Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr 2 Kokning/Gr 1Stekning Lärare HL/CL
13:00 till 16:30

Livsmedel och matlagningsprocesser

Eventtyp Obligatorisk, Laboration Lokal Cambro
Innehåll: Matlagningslaboration Gr 2: Vegetabilier/Gr 1: Fisk i eget kök Lärare HL/CL
onsdag, 16 september 2020
08:30 till 16:00

Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp

Eventtyp Obligatorisk, Examination Lokal Cambro
Lärare: Helen Klingede-Wallin, Linda Berggren
Innehåll: Modul 2: Konsumentverket - inklusive examination av konsumenträtt
torsdag, 17 september 2020
08:30 till 12:00

Livsmedel och matlagningsprocesser

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
Lärare: Hedda Landfors
Innehåll: Modul 1: Gr.1 Examination Bakning
13:00 till 16:30

Livsmedel och matlagningsprocesser

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Cambro
Lärare: Hedda Landfors
Innehåll: Modul 1: Gr.2 Examination Bakning
fredag, 18 september 2020
lördag, 19 september 2020
söndag, 20 september 2020