"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Schema
Kurser i schemat
Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Dölj kurs Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp i schemat
Vecka
Månad
Visa föregående vecka
Idag
Visa nästa vecka
september
2020
m
14
t
15
o
16
t
17
f
18
l
19
s
20
måndag, 14 september 2020
08:30 till 10:00
08.30
10.00
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin
Innehåll:
Modul 1: Recept som kommunikationsform
Visa mindre
11:00 till 12:00
11.00
12.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr. 1 Kokning/Gr 2 Stekning Lärare HL/CL
Visa mindre
13:00 till 16:30
13.00
16.30
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Laboration
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Matlagningslaboration Grupp 1:Vegetabilier/Grupp 2:Fisk i eget kök Lärare HL/CL
Visa mindre
tisdag, 15 september 2020
08:30 till 10:00
08.30
10.00
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin
Innehåll:
Modul 2: Barn och ungdomars konsumtion
Visa mindre
11:00 till 12:00
11.00
12.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr 2 Kokning/Gr 1Stekning Lärare HL/CL
Visa mindre
13:00 till 16:30
13.00
16.30
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Obligatorisk, Laboration
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Matlagningslaboration Gr 2: Vegetabilier/Gr 1: Fisk i eget kök Lärare HL/CL
Visa mindre
onsdag, 16 september 2020
08:30 till 16:00
08.30
16.00
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Examination
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin, Linda Berggren
Innehåll:
Modul 2: Konsumentverket - inklusive examination av konsumenträtt
Visa mindre
torsdag, 17 september 2020
08:30 till 12:00
08.30
12.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 1: Gr.1 Examination Bakning
Visa mindre
13:00 till 16:30
13.00
16.30
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 1: Gr.2 Examination Bakning
Visa mindre
fredag, 18 september 2020
Inget är schemalagt idag.
lördag, 19 september 2020
Inget är schemalagt idag.
söndag, 20 september 2020
Inget är schemalagt idag.
mån
Vecka 38
v.38
måndag, 14 september 2020
14
08:30 till 10:00
08.30
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin
Innehåll:
Modul 1: Recept som kommunikationsform
Visa mindre
10.00
11:00 till 12:00
11.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr. 1 Kokning/Gr 2 Stekning Lärare HL/CL
Visa mindre
12.00
13:00 till 16:30
13.00
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Laboration
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Matlagningslaboration Grupp 1:Vegetabilier/Grupp 2:Fisk i eget kök Lärare HL/CL
Visa mindre
16.30
tis
tisdag, 15 september 2020
15
08:30 till 10:00
08.30
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin
Innehåll:
Modul 2: Barn och ungdomars konsumtion
Visa mindre
10.00
11:00 till 12:00
11.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Modul 1: Uppföljning av instuderingsfrågor Gr 2 Kokning/Gr 1Stekning Lärare HL/CL
Visa mindre
12.00
13:00 till 16:30
13.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Obligatorisk, Laboration
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Innehåll:
Matlagningslaboration Gr 2: Vegetabilier/Gr 1: Fisk i eget kök Lärare HL/CL
Visa mindre
16.30
ons
onsdag, 16 september 2020
16
08:30 till 16:00
08.30
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Eventtyp
Obligatorisk, Examination
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Helen Klingede-Wallin, Linda Berggren
Innehåll:
Modul 2: Konsumentverket - inklusive examination av konsumenträtt
Visa mindre
16.00
tor
torsdag, 17 september 2020
17
08:30 till 12:00
08.30
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 1: Gr.1 Examination Bakning
Visa mindre
12.00
13:00 till 16:30
13.00
Livsmedel och matlagningsprocesser
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Cambro
Visa mer
Lärare:
Hedda Landfors
Innehåll:
Modul 1: Gr.2 Examination Bakning
Visa mindre
16.30
fre
fredag, 18 september 2020
18
lör
lördag, 19 september 2020
19
sön
söndag, 20 september 2020
20