Main Field of Study and progress level:
Food and Nutrition: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2025-02-26
Literature
Valid from:
2025 week 28
Akademiskt läsande och skrivande Blomström Vendela, Wennerberg Jeanna Andra upplagan : Lund : Studentlitteratur : [2021] : 356 sidor : ISBN: 9789144151045 Mandatory Search the University Library catalogue
Människors möte med mat och måltider Berg Christina, Larsson Christel, Palojoki Päivi Första upplagan : Stockholm : Liber : [2024] : 255 sidor : ISBN: 9789147147144 Mandatory Search the University Library catalogue
Näringslära för högskolan Berg Christina, Ellegård Lars, Larsson Christel Sjunde upplagan : Stockholm : Liber : [2021] : 494 sidor : ISBN: 9789147131075 Mandatory Search the University Library catalogue
Näringslära för högskolan Berg Christina, Ellegård Lars, Larsson Christel Sjunde upplagan : Stockholm : Liber : [2021] : 494 sidor : ISBN: 9789147131075 Mandatory Search the University Library catalogue
Krause and Mahan's food & the nutrition care process Raymond Janice L., Morrow Kelly 15th edition. : St. Louis, Missouri : Elsevier : [2020] : xvii, 1195 pages : ISBN: 9780323749626 Search the University Library catalogue