Kommunikation : samspel mellan människor Nilsson Björn, Waldemarson Anna-Karin 3., [omarb.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 169 s. : ISBN: 978-91-44-04128-5 Mandatory Search the University Library catalogue
Eksell Jörgen Värdeskapande gästfrihet : hur gästfrihet som värde ramas in, etableras och förhandlas i hotellbranschen Lund : Institutionen för service management och tjänstevetenskap, Lunds universitet : 2013 : 278 s. : Fulltext
Robinson Jancis The Oxford companion to wine 3. ed. : Oxford : Oxford University Press : 2006 : xxiv, 813, [1] s., [16] pl.-bl. : ISBN: 0-19-860990-6 Mandatory Search the University Library catalogue
Robinson Jancis Wines and spirits : understanding style and quality Rev. ed. : London : Wine and Spirit Education Trust : 2011 : xi, 2-278 s. : ISBN: 978-1-905819-15-7 Mandatory Search the University Library catalogue
Praktisk gastronomi : servera på restaurang Jonson Mats, Bagner-Jensmar Miriam, Lindahl Henning, Alfredsson Karin 1. uppl. : Stockholm : Liber : 2008 : 168 s. : ISBN: 978-91-47-08263-6 Mandatory Search the University Library catalogue
Systembolagets kartbok över vinområden Lindberg Jens, Ihrelius Dan, Lindgren Malin, Löfgren Claes [Ny, rev. utg.] : Stockholm : Systembolaget : cop. 2004 : 128 s. : ISBN: 91-87406-20-9 (inb.) Mandatory Search the University Library catalogue
Grapes & wines : a comprehensive guide to varieties and flavours Clarke Oz, Rand Margaret Updated ed. : London : Pavilion : 2008 : 320 s. : ISBN: 9781862058354 (pbk.) Search the University Library catalogue