Main Field of Study and progress level:
Restaurant and Culinary Arts: First cycle, has less than 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Department of Food, Nutrition and Culinary Science, 2022-09-08
Required Knowledge
General entry requirements
Literature
Valid from:
2023 week 2
Thurén Torsten Vetenskapsteori för nybörjare Upplaga 3 : Stockholm : Liber : [2019] : 203 sidor : ISBN: 9789147127788 Mandatory Search the University Library catalogue
Enkätboken Trost Jan, Hultåker Oscar 5., [moderniserade och rev.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2016 : 178 s. : ISBN: 9789144115450 Mandatory Search the University Library catalogue
Schött Kristina Studentens skrivhandbok 3. [bearb.] uppl. : Stockholm : Liber : 2015 : 185 s. : ISBN: 9789147114085 Mandatory Search the University Library catalogue
Bower John A Statistical methods for food science : introductory procedures for the food practitioner 2013 : Mandatory
Forskningsmetodikens grunder : att planera, genomföra och rapportera en undersökning Patel Runa, Davidson Bo Femte upplagan : Lund : Studentlitteratur : [2019] : 184 sidor : ISBN: 9789144126050 Search the University Library catalogue
Praktisk historieteori. Jarrick Arne, Söderberg Johan, Stockholms universitet. Ekonomisk-historiska institutionen 4. uppl. : Stockholm : Ekonomisk-historiska institutionen. : 2001 : 179 s. : ISBN: 91-974305-0-1 Search the University Library catalogue
Från tanke till text : en språkhandbok för uppsatsskrivande studenter Jarrick Arne, Josephson Olle 2., [översedda] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 1996 : 133 s. : ISBN: 91-44-26842-4 ; 240:00 Search the University Library catalogue
Backman Jarl Rapporter och uppsatser 3., [rev.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2016 : 223 s. : ISBN: 9789144097329 Search the University Library catalogue
Att skriva en bra uppsats Rienecker Lotte, Stray Jørgensen Peter, Lagerhammar Ann Upplaga 4 : Stockholm : Liber : [2018] : 400 sidor : ISBN: 9789147113644 Search the University Library catalogue
Gustafsson Inga-Britt Sensorik och marknadsföring 1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2014 : 261 s. : ISBN: 9789144079042 Search the University Library catalogue
Kvantitativa metoder för ekonomisk och social historia Söderberg Johan, Eggeby Eva 3. uppl. : Stockholm : Ekonomisk-historiska institutionen, Univ. [distributör] : 1997 : [6], 158 s. : ISBN: 9197267414 Search the University Library catalogue
Att skriva PM/ Rapporter/ Uppsatser. Umeå: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap Institutionen för kost- och måltidsvetenskap :
Neuman Nicklas Mat och ätande - Sociologiska perspektiv Studentlitteratur AB : 2019 : 456 sidor : ISBN: 9789144131672 Mandatory Search the University Library catalogue
Söderlind Ulrica The Nobel banquets : a century of culinary history (1901-2001) New Jersey : World Scientific : c2010 : xviii, 319 s. : ISBN: 9789814313117 Mandatory Search the University Library catalogue
Theophano Janet Eat my words : reading women's lives through the cookbooks they wrote New York : Palgrave : 2002 : 362 s. : ISBN: 0312233787 Mandatory Search the University Library catalogue
Food security in the high North : contemporary challenges across the circumpolar region Kamrul Hossain, Nilsson Lena Maria, Herrmann Thora Martina Abingdon : Routledge : 2021 : xxiv, 311 pages : Online access for UMUB ISBN: 9781000095272 Mandatory Search the University Library catalogue
Crosby Alfred W. Ecological imperialism : the biological expansion of Europe, 900-1900 2nd ed. : Cambridge : Cambridge University Press : 2004 : online resource (xxii, 368 s.) : Online access for UMUB ISBN: 9780511805554 Mandatory Search the University Library catalogue